coaching

   & advies

        Coaching & advies

    Er verandert veel in de samenleving. Inwoners zijn hoger opgeleid en mondiger. Tegelijkertijd heerst er meer ontevredenheid, zorg en angst. Dit vraagt veel van politici. Het wordt er niet gemakkelijker op.

Het Politiek bureau kijkt samen met jullie/jij hoe je beter om kan gaan met de hoge eisen die gesteld worden aan de rol van politicus.

coaching

   & advies

Individuele coaching

Je wordt dan wel niet geboren als een goede politicus, maar iedereen kan er wel eentje worden. Hoe doe je dat en wat heb je daarvoor nodig?

Wij zorgen voor een setting waar je inzicht kunt krijgen in je politieke en persoonlijke overtuigingen en beweegredenen. Dat doen we in een omgeving waar je in alle vertrouwen kunt werken aan nieuwe vaardigheden.

Teamcoaching

Ook al lijken tegenstellingen in de politiek de boventoon te voeren, je krijgt pas echt iets voor elkaar als je goed samenwerkt. Zowel binnen een partij als bijvoorbeeld tussen coalitiegenoten.

Het Politiek Bureau heeft ervaring binnen en buiten de politiek in het goed samen laten werken van teams en partijen.

Deep Democracy

Bij lastige gesprekken of conflicten kan het helpen om goed inzicht te krijgen in wat er precies speelt. Maar ook samen tot een goede oplossing van een specifiek probleem komen.

Als mediator en getraind in Deep Democracy heeft Els aandacht voor de wat er ‘onder de oppervlakte’ gebeurt en kan dit boven water krijgen.

Meer lezen over/van het politiek bureau?

We lijken allemaal op elkaar

We lijken allemaal op elkaar

Is er een groot verschil in cultuur tussen gemeenteraden? Of lijken ze toch nogal op elkaar? En waar worden de verschillen dan door veroorzaakt? En wat hebben we er aan als we weten dat een cultuur verschilt (of niet)? Lees het allemaal in deze blog

Lees meer

het Politiek bureau

Drs. Els Kardol

Contactinformatie:

contact@hetpolitiekbureau.nl
hetpolitiekbureau.nl
06-12714063

Kantoor:

De Biotoop
Groningen/Haren