het Politiek bureau

 

Coaching & mentoring

Voor een (aspirant) politicus is persoonlijke begeleiding heel effectief. Een coach of mentor helpt je om ambities, doelen en twijfels beter onder woorden te brengen. Zo leert  jezelf beter kennen en het gedrag van anderen te duiden. Dit alles zorgt er voor dat je effectiever en meer ontspannen kunt functioneren.

Voor wie is het?

 

Wij coachen ambitieuze gemeenteraadsleden, fractievoorzitters, wethouders, maar ook ‘gewone’ mensen. Je kunt ons benaderen voor loopbaan- en levensloopvragen of voor vragen rond jouw politieke ambt.

Onze voorkeur gaat uit om elkaar in ieder geval één keer live te hebben gezien, de (individuele) coachinggesprekken kunnen online gebeuren (maar hoeft natuurlijk niet).

De coaching en mentoringgesprekken gebeuren online, via Jitsi (of een ander programma).

Het intake gesprek is gratis en geheel vrijblijvend en dient vooral om elkaar te leren kennen. Als er een vervolggesprek komt, wordt hier de coachvraag geformuleerd en onderzoek gedaan.

De meeste coachingtrajecten duren ongeveer 5 sessies van ca. 1 uur.

Onze stijl van coachen is licht provocerend, maar liefdevol en met humor.

Kosten?

 

De kosten van individuele coaching bedragen € 80 per uur (ex. BTW). Een strippenkaart voor 5 sessies kost € 380 ex BTW (5% korting).

Teamcoaching vindt plaats per dagdeel van maximaal 4 uur  (€ 400 ex BTW) of per avond maximaal 2,5 uur (€ 250 ex BTW). Het kan zijn dat meerdere dagdelen nodig zijn.

Het kan zijn dat reiskosten (o.b.v. openbaar vervoer) doorgerekend worden.

Vervolg

 

Na het intake gesprek kan het zijn dat jullie of wij niet door willen met de opdracht. Dit mag zonder opgaaf van reden. Wij zijn wel altijd benieuwd waarom een opdracht niet doorgaat. Dit horen we dan ook graag en we willen dit ook aan jullie vertellen.

De kosten en de tijdsduur wordt van te voren, in onderling overleg afgestemd en schriftelijk bevestigd. Er komen geen onverwachte kosten bij.

Als er tussentijds klachten, opmerkingen of zorgen zijn, laat het ons weten dan kunnen we er iets aan doen.

 

Waar?

 

Coaching kan zowel online als op locatie plaatsvinden (door het hele land).  Alle gesprekken vinden de komende tijd nog online plaats. Online coaching blijft een heel fijne manier te zijn om contact te hebben. Als het nodig is én toegestaan kunnen we natuurlijk altijd een afspraak maken om elkaar in levender lijve te treffen. Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Blogs